Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Maia Sandu a vizitat două sate din raionul Șoldănești. Ce a discutat cu localnicii?

3 aug. 2022,, 12:48   Politică
3111 0

Președinta țării, Maia Sandu, a efectuat o vizită de lucru în comunele Climăuții de Jos și Dobrușa din raionul Șoldănești, unde a discutat cu localnicii despre situația din țară, afectată sever de război, despre problemele comunităților în care trăiesc, dar și despre proiectele de viitor, transmite realitatea.md.

Sandu le-a vorbit oamenilor despre drumul european al țării, problemele comunităților în care trăiesc precum și despre Programul „Satul European”.

„Astăzi am avut plăcerea să mă întîlnesc cu locuitorii comunelor Climăuții de Jos și Dobrușa din raionul Șoldănești, oameni primitori și încrezători în viitor, în ciuda tuturor problemelor cu care ne confruntăm. Am discutat despre situația din țară, afectată sever de război, despre problemele comunităților în care trăiesc, despre drumul european al țării noastre”, a spus Președinta Maia Sandu după încheierea vizitei. De asemenea, șefa statului i-a felicitat pe locuitorii celor două comune pentru faptul să sînt cîștigători ai Programului „Satul European” și că vor obține finanțare pentru a extinde rețeaua de alimentare cu apă și pentru iluminare stradală.


Șefa statului a mers și la Casa-muzeu a poetului Dumitru Matcovschi din Vadul Rașcov, precizînd că: „Am apreciat felul în care locuitorii de aici păstrează vie memorie marelui nostru scriitor și le povestesc despre el tinerelor generații”.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?