Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Diacov: Nu se vrea condamnarea lui Șor pentru că la mijloc sînt interese

29 oct. 2018,, 10:03   Politică
3978 3

Dosarul lui Ilan Șor este tergiversat în instanță pentru că sînt interese. Acest dosar este cusut cu ață albă. Așa crede fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, Ivan Diacov. Potrivit lui, nu se vrea condamnarea lui Ilan Șor pentru că se vrea ca el să fie în politică, iar dosarul se tergiversează intenționat.

Potrivit lui, șansele că Ilan Șor va rămîne necondamnat sînt foarte mari. Aceasta pentru că admisibilitatea că expertiza contabilă solicitată de Ilan Șor va da un răspuns dorit este foarte mare. „Expertiza contabilă este destul de complicată. Dacă expertul jonglează foarte bine cu cifrele, procurorul poate să citească și să creadă că totul e corect și să decidă că nu este vinovat”, a declarat Ivan Diacov, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Despre dosarele lui Vlad Filat și Veaceslav Platon fostul procuror-șef spune că în acestea sînt foarte multe abuzuri procedurale care nu fac față justiției. „Eu ca specialist spun că s-au făcut foarte multe abuzuri și nu neapărat post să le cataloghez ca politice”, a menționat Ivan Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?