X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Șor cere demisia deputaților PLDM din Parlament

17 iul. 2018,, 11:50   Politică
3932 4

După ce rețeaua de magazine sociale a lui Ilan Șor a ajuns subiect de discuție în Parlament, controversatul om de afaceri a chemat presa la o conferință pentru a veni cu amenințări.

Acesta a declarat că în spatele liberal-democraților, cei care au ridicat problema la ședința de săptămîna trecută, ar sta PAS și PPDA, care încearcă să stopeze dezvoltarea proiectelor sale. „Mii, sute de mii de oameni o să-i scoată de urechi de acolo dacă o să distrugă proiectele noastre”, a adăugat primarul de Orhei.

„Liderii PAS și PPDA, prin rămășițele din PLDM, încearcă să stopeze dezvoltarea rețelei de magazine sociale. sînt oameni care nu au făcut nimic în viața asta. Eu îi cred de nimic. Cînd încearcă să atace oamenii simpli și să le ia bucata de pîine, iată asta n-o să permit. Fiecare dintre voi o să răspundă. O să poartă răspundere în fața oamenilor. Dacă credeți că glumesc, greșiți”, a spus ferm afaceristul.

Ilan Șor a menționat că va organiza proteste spontane „împotriva nemernicilor”. Mai mult, acesta urmează să depună o cerere la Comisia Electorală Centrală prin care va solicita retragerea mandatelor de deputat ale liberal-democraților. „Ei nu și-au declarat veniturile în campania electorală din 2014. Nu o să vorbesc despre organizațiile pe care le-am finanțat. Începînd cu cumpărarea mașinilor, apartamentelor. Am mai spus, primul magazin social l-am deschis în sediul PLDM. Iar acești oameni încearcă să distrugă ceea ce facem noi cu mîinile noastre”, a spus Șor.

Totuși, primarul de Orhei a refuzat să spună cîți bani au fost investiți în rețeaua sa de magazine sociale. „Eu nu am investit nimic. A fost inițiativa mea, iar investițiile au fost făcute de mai multe companii private. O să facem publice cheltuielile și companiile”, a declarat Șor, fără a preciza cînd anume va face acest lucru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?