Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Gribincea a comentat plecarea lui Litvinenco de la ministerul Justiției

1 mar. 2023,, 07:37   Politică
3229 0

Fostul ministru al Justiției, Sergiu Litvinenco, ar fi luat decizia de a renunța la funcție pentru că a obosit, cel puțin asta i-a zis lui Vladislav Gribincea, președintele CRJM. „E decizia lui, nu e adevărat că noul prim-ministru nu l-a vrut în Guvernul său”, a spus acesta la Puterea a 4-a, de la N4.

„Noi am fost rude, noi suntem rude, el este căsătorit cu sora soției mele și eu l-am întrebat de ce ai plecat? Dacă reformele nici nu au început încă, du-ți treaba până la capăt și pe urmă pleacă.

El a zis că - nu, eu am obosit, așa mi-a zis, care sunt alte chestiuni. E decizia lui, nu e adevărat că noul prim-ministru nu l-a vrut în Guvernul său.

Fiecare ia deciziile singure, dar e evident că dacă ai început o reformă și ai nevoie de lunile martie-mai nu schimbi omul că mai durează. E decizia lui, nu m-am abătut la detalii, dar nu știu, în familie nu discutăm despre lucru.

E o chestie psihologică la mijloc, când vii acasă vrei să vii să te odihnești, și când ai încărcătura asta negativă, vii acasă, trebuie să ai un refugiu”, a spus Gribincea.

2
2
0
1
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?