X 
Eurovision stiri: 523
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4012

Gaibu, despre posibila sa înlocuire la șefia Ministerului Economiei

8 sep. 2022,, 11:30   Politică
2252 0

Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, crede că încă din luna septembrie a anului 2021 se discută despre remanieri în Guvern.

Potrivit acestuia, nu contează dacă va rămîne sau nu în funcție, ci mai important este ca Republica Moldova să relanseze economia, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

„Eu cred că se discută din septembrie anul trecut. De cînd am fost numit ministru se tot discută lucrul acesta, fiindcă în crize asta se întîmplă și cred că în orișicare țară se întîmplă lucrul acesta.

Eu cred că trebuie să fie întrebați cetățenii, mai puțin să ne lăsăm influențați de acest politicianism, foarte multe populisme, din păcate, instrumente și soluții practice nu oferă nimeni. Dacă veți face un screening sau o analiză bună, într-adevăr, a declarațiilor respective și a celor care vorbesc mult, mai mult chiar decît miniștrii, nici nu prea am cînd să vorbesc prea mult, dar dacă analizați”, a spus Sergiu Gaibu, în cadrul emisiunii „Puncte de Reflecție” de la Vocea Basarabiei.

Dacă s-ar clătina fotoliul său de ministru, Gaibu susține că nu va fi afectat de acest lucru.


„De ce să mă afecteze? Am o experiență bogată în viață și nu mă ating astfel de chestii, dar nu asta este ideea, ideea este de ce are nevoie țara. Nu contează care ministru va fi, e important să se discute instrumente, mecanisme care să ajute economia”, a punctat acesta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?