X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Filip comentează demisia lui Tănase

12 mar. 2018,, 13:09   Politică
4664 10

Șeful executivului și-a exprimat regretul în legătură cu demisia lui Alexandru Tănase din funcția de ministru al Justiției, comunică Noi.md.

Pavel Filip a precizat, la începutul ședinței de astăzi a Guvernului, că respectă decizia lui Tănase și o înțelege, în condițiile în care consideră că ministrul a fost ținta unui atac denigrator.

„Trebuie să recunosc că personal regret foarte mult acest lucru. Este un profesionist și, în perioada scurtă de activitate la Guvern, am constatat că poate face foarte mult pentru reforma acestui domeniu. Și-a prezentat demisia, este o decizie pe care o respect. A fost, dacă vreți, un mod de a răspunde la aceste atacuri de denigrare împotriva sa și un mod de a proteja Guvernul de consecințele acestor atacuri”, a comentat Filip.

Premierul i-a mulțumit lui Alexandru Tănase pentru activitatea desfășurată în serviciul public. Totodată, el a precizat că PD își va expune, în urma ședinței de mîine a Biroului politic, poziția față de situația creată.

„În această perioadă scurtă s-a reușit să facem multe, s-a elaborat și o mică reformă a justiției, care oricum va fi pusă în aplicare. Sînt sigur că dumnealui avea succes pe tărîmul pe care îl stăpînește foarte bine - sectorul justiției”, a adăugat Filip.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?