Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dumitru Alaiba anunță cînd ar putea fi prezentată prima versiune a aplicației guvernamentale EVO

24 sep. 2023,, 16:03   Politică
3668 0

Prima versiune a aplicației EVO va fi prezentată în această toamnă, a declarat ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba. Potrivit oficialului, gestionarea acestui proces este unul foarte complicat, dar reprezentanții ministerului lucrează zilnic la aceasta. Dumitru Alaiba a mai subliniat că va fi o aplicație care va evolua permanent.

„Însăși felul în care e concepută această aplicație, ea va fi în permanentă evoluție. Întotdeauna vor apărea lucruri noi, idei noi, funcționalități noi, aplicații noi, necesități noi din partea oamenilor și antreprenorilor. Prima versiune planificăm să o avem deja în această toamnă, după care vom continua să o dezvoltăm împreună”, a declarat ministrul, transmite radiomoldova.

Prin intermediul aplicației guvernamentale EVO utilizatorii vor avea acces la o gamă largă de servicii electronice, utilizînd identitatea electronică. Acest lucru include accesul la documentele proprii și la serviciile publice electronice, la informațiile de interes public și la datele personale, stocate în diverse registre de stat.

3
1
0
0
16

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?