X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dorin Recean și miniștri stau de vorbă cu cetățenii

27 aug. 2023,, 13:00   Politică
2373 0

Începînd cu ora 12:00 pînă la ora 16:00, premierul Dorin Recean, alături de alți membri ai Guvernului, au o întrevedere cu oamenii în cadrul programului „De vorbă cu cetățenii”.

Evenimentul se desfășoară în curtea din spatele clădirii Guvernului.

Tot în curtea din spatele clădirii Guvernului, potrivit reprezentanților Executivului, cetățenii pot descoperi cu cine se mîndrește Moldova acasă și peste hotare, îi vor întîlni pe campioanele și campionii moldoveni la lupte, vor urmări un spectacol de trîntă sau vor participa la un atelier de pictură pentru copii, anunța Noi.md cu referire la newsmaker.md

Republica Moldova marchează 32 de ani de la adoptarea Declarației de Independență. Cu această ocazie, în dimineața zilei de 27 august, președinta Maia Sandu și premierul Dorin Recean au venit cu mesaje de felicitare către cetățeni. Ulterior, Maia Sandu, Igor Grosu și Dorin Recean au depus flori cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova. Au depus flori și deputați din Parlamentul Republicii Moldova, miniștri, precum și angajații americani ai Ambasadei SUA la Chișinău. Mai tîrziu, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) a avut loc o ceremonie festivă.

3
0
0
2
15

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?