X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dorin Recean continuă consultările: Cu cine a purtat discuții

14 feb. 2023,, 11:47   Politică
3279 0

Dorin Recean, candidatul desemnat la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, a avut o nouă rundă de consultări marți, 14 februarie curent.

De dimineață, Recean s-a văzut cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, scrie Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie au accentuat necesitatea de a susține producătorii autohtoni și de a ne concentra eforturile pentru asigurarea eficienței energetice, pregătirea forței de muncă și dinamizarea dialogului dintre agenții economici și instituțiile guvernamentale. Am convenit că vom lucra în comun pentru îndeplinirea priorităților enunțate – disciplină în instituții, securitatea țării și dezvoltare economică”, scrie Recean.

Luni, 13 februarie, Recean a avut o întrevedere cu reprezentanții mediului de afaceri, dar și cu reprezentanții societății civile.

Precizăm că după ce vineri, 10 februarie, Dorin Recean a fost desemnat de către președintele țării la funcția de premier, el are la dispoziție 14 zile pentru a forma garnitura guvernamentală și pentru a merge în Parlament, unde va cere votul de încredere al deputaților.

1
1
1
1
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?