Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Dodon i-a felicitat pe actori cu prilejul zilei lor profesionale

27 dec. 2019,, 11:28   Politică
2648 0

Astăzi, 27 decembrie, este marcată Ziua Națională a Actorului. Cu această ocazia, președintele Igor Dodon le-a transmis un mesaj de felicitare tuturor actorilor din țara noastră.

„Stimați actori, îmi face plăcere să vă adresez cordiale felicitări cu ocazia sărbătorii Dumneavoastră profesionale și să vă exprim admirație pentru viața diseminată în personaje și roluri.

Ziua Națională a Actorului, marcată tradițional la 27 decembrie, s-a infiltrat armonios în peisajul cultural al țării noastre, constituind momentul oportun pentru a recunoaște importanța tagmei actoricești în societate, pentru a evidenția valorile perene, pentru a omagia oamenii scenei. Am toată prețuirea pentru Dumneavoastră și pentru activitatea de creație pe care o exercitați cu pasiune.

Astăzi, cu prilejul Zilei Naționale a Actorului, dar și zilnic, fără un motiv special, Vă urez multă sănătate și prosperitate, gînduri senine și realizări însemnate în plan profesional și personal. Să vă afirmați plenar pe scenele teatrelor și în spectacolele vieții. La mulți ani!, se arată în mesajul demnitarului”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?