X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Dodon: "Cel mai probabil vom întoarce funcția de președinte de partid"

27 noi. 2023,, 20:48   Politică
3014 1

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) se convoacă la Congres, la sfîrșitul anului și va modifica statutul formațiunii, anunță lgor Dodon.

„Cel mai probabil vom întoarce funcția de președinte de partid. Evident că eu voi candida”, a declarat fostul șef de stat, la emisiunea „Puterea a Patra”, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Astăzi Executivul a luat decizia, noi am convocat pentru sfîrșitul acestei săptămîni Consiliul Republican, care va convoca Congresul pînă la sfîrșitul anului. Vom modifica statutul, cel mai probabil vom întoarce funcția de președinte al partidului și vom modifica programul politic al formațiunii. PSRM nu trebuie sa fie partid pro-rusesc sau pro-european, ci trebuie să fie pro-moldovenesc. De aceea, noi vom veni cu unele modificări cred, care vor fi susținute de marea majoritate a populației. De aceea noi am obținut un rezultat bun în alegerile locale, dar trebuie să tragem și concluzii cum trebuie să mergem, și iată asta împreună cu echipa vom hotărî”, a declarat liderul PSRM.

„Evident că voi candida la șefia PSRM. Dacă voi fi susținut de colegi, atunci ne mișcăm mai departe”, a mai adăugat Dodon.

Totodată, Igor Dodon nu a exclus că va candida la alegerile prezidențiale din 2024.


„Totul depinde de cînd și cum vor avea loc aceste alegeri. Un lucru pe care îl pot spune cu siguranță este că PSRM va desemna un candidat la președinție”, a spus Dodon.

19
1
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?