X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Diplomația economică, în atenția consulilor onorifici care activează în Moldova

17 apr. 16:00   Politică
2482 1

Comisia politică externă și integrare europeană a organizat, astăzi, o reuniune a consulilor onorifici care activează în Republica Moldova, notează Noi.md.

Discuțiile s-au axat pe subiecte legate de diplomația economică și au avut drept scop identificarea instrumentelor pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale, în special economice, dintre Republica Moldova și alte state.

„Diplomația economică reprezintă un pilon fundamental al politicii externe a oricărei țări, iar Republica Moldova nu face o excepție.

Într-o lume tot mai interconectată și mai competitivă, este esențial să ne consolidăm eforturile pentru a promova interesele economice ale țării noastre și pentru a atrage investiții străine în sectoarele-cheie ale țării”, a remarcat președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, Ina Coșeru.

De asemenea, președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, Ina Coșeru, a accentuat că printre obiectivele autorităților se regăsesc identificarea și valorificarea oportunităților de afaceri, consolidarea parteneriatelor strategice și atragerea investițiilor.


1
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?