X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Diacov: "Tot ce se întîmplă acum are legătură cu alegerile prezidențiale"

20 mai. 2020,, 10:14   Politică
3517 3

În general, tot ceea ce se întîmplă acum în Parlament are legătură cu alegerile prezidențiale.

Această părere a fost exprimată de președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii "Glavnîi voprov" de la postul de televiziune NTV Moldova, scrie vedomosti.md.

Comentînd ultimele evoluții politice, el a menționat că liderii tuturor partidelor de opoziție vor dori să candideze la președinție. Ei au un singur adversar - președintele Igor Dodon. Pentru a-l slăbi, ei au nevoie să slăbească guvernul.

Dar rămîne întrebarea dacă Șor și Candu au vreun interes să o consolideze pe Maia Sandu și să o ajute să cîștige alegerile prezidențiale. Și cît de real este ca Candu să-l ajute pe Năstase să cîștige alegerile, reieșind din vechea lor "prietenie".

Dumitru Diacov consideră că subiectul alegerilor prezidențiale trebuie separat de tema activității Guvernului și fie că fiecare partid să lupte pentru victorie.


"Partidul Democrat din Moldova este gata să ajute actualul guvern. Noi nu vom vota demisia guvernului în care avem oamenii noștri: noi avem cinci ministere", a subliniat președintele de onoare al PDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?