X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Deputatul Vasile Bolea respinge zvonurile privind plecarea din PSRM

4 apr. 2023,, 10:16   Politică
3372 0

Deputatul BCS, Vasile Bolea, a respins zvonurile conform cărora el ar putea fi următorul care părăsește PSRM.

Totodată, acesta a infirmat scenariul unei posibile rupturi a partidului.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ediției din 3 aprilie a emisiunii „Новая неделя” с Анатолием Голя de la TV8.

Bolea a dat asigurări că va rămîne în Partidul Socialiștilor, deși are unele neînțelegeri cu deciziile organului colectiv în ceea ce privește candidatul susținut la alegerile pentru funcția de bașcan al UTA Găgăuzia.

„Am ieșit și am declarat în cadrul ședinței partidului că nu sunt de acord cu acea decizie a Comitetului Executiv Politic. Am făcut declarație publică. Da, avem anumite neînțelegeri în privința alegerilor din Găgăuzia, dar în ceea ce privește procesele din interiorul partidului și declarațiile foștilor noștri colegi, nu sunt de acord cu ei. Aceștia puteau să participe la protestele Partidului Șor în orice zi, nu i-a ținut nimeni în lanțuri”, a spus Vasile Bolea.


Deputatul a mai precizat că în spatele parlamentarilor care au părăsit PSRM s-ar afla Partidul Șor.

„În spatele acestui lucru se află cel care organizează protestele din Chișinău. Mă refer la Partidul Șor. Se poate observa și ajutorul autorităților în acest sens. Și poate fi văzută mîna „maestrului”, care acum se odihnește pe una dintre insulele cunoscute din Marea Mediterană”, a afirmat Bolea.

El nu a dat numele persoanei, dar s-ar fi putut referi la fostul lider PD, oligarhul Vlad Plahotniuc, care s-ar ascunde în Ciprul de Nord.

11
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?