Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Deputații vor dezbate joi moțiunea de cenzură

22 sep. 2022,, 07:10   Politică
2910 0

Deputații urmează să dezbată în ședința de joi moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului Gavrilița, inițiată de Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Ordinea de zi a ședinței a fost stabilită de către Biroul permanent al legislativului.

De asemenea, deputații vor examina, în prima lectură, proiectul de lege care prevede majorarea claselor de salarizare pentru asistenții sociali comunitari și asistenții parentali profesioniști cu studii superioare tehnice. Tot în prima lectură vor fi dezbătute modificări la Codul fiscal și la Legea cu privire la procuratură.

La ședința plenară de mîine va mai fi discutat proiectul de lege cu privire la cerințele de bază în securitatea radiologică și modificări la Legea privind administrația publică locală.

Parlamentarii vor mai discuta despre ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statului Qatar privind abolirea vizelor de scurtă ședere pentru titularii pașapoartelor ordinare și a Acordului în domeniul securității sociale dintre țara noastră și Regatul Spaniei.

Ședința plenară este programată pentru ora 15.00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?