X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Deputaţii au decis unde se vor odihni în această vacanţă

29 iul. 2018,, 15:30   Politică
2547 2

Şi deputaţii au ieşit, oficial, în vacanţă. Ei au la dispoziţie cel puţin o lună de huzur, iar majoritatea şi-a făcut deja planuri de a-şi petrece timpul. În timp ce unii vor străbate ţări europene, alţii au ales marea sau vacanţa la ţară.

Vicepreşedintele Parlamentului, Valeriu Ghileţchi, spune că în această vară s-a schimba continentele. Acesta va pleca în Statele Unite Americii, împreună cu soţia.

„Socrii locuiesc în Statele Unite ale Americii. În vacanţă, de regulă, ofer soţiei posibilitatea să-şi vadă părinţii, să-şi vadă sora. Şi în acest an vom merge în vacanţa să ne vedem rudele şi să ne odihnim puţin”, a spus deputatul Grupului Popular European, Valeriu Ghileţchi.

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este fidel aceleiaşi destinaţii, Romînia.

„Măcar în timpul vacanţei prefer să respir aerul în ţara în care ar trebui să trăim şi pe care o avem, pe care ne-a dat-o Dumnezeu şi strămoşii noştri. De la monumentul lui Mihai Viteazul de la Iaşi pînă la monumentul lui Burebista, Decebal în partea cealaltă a Romîniei”, a afirmat deputatul PL, Mihai Ghimpu.


Deputata PDM, Valentina Buliga, spune că vacanţa o va prinde acasă, în Moldova.

„Să savurez plăcerea lucrului în grădina, cu copiii, să recitesc vreo carte, nu planific să plec departe. Sper ca să găsesc locuri frumoase şi în Moldova pe care nu le-am vizitat încă. Dar mai multă vreau linişte acasă, să gătesc bucate”, a menționat deputatul PDM, Valentina Buliga.

Iar democratul Anatolie Zagorodnîi va merge în vacanţă cu familia în mai multe oraşe europene.

„Ne-am gîndit să petrecem o vacanţă familiară, ca de obicei, cum mergem în fiecare an. Ne urcăm în maşina şi o să mergem. După asta o să ne întoarcem acasă ca să mergem la părinţi, să stăm mai mult cu părinţii”, a povestit deputatul PDM, Anatolie Zagorodnîi.

Parlamentul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Cea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfîrşitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?