Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Deputat PAS, despre propriul candidat al partidului la prezidențiale

10 ian. 09:15   Politică
3484 0

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Vasile Grădinaru, a declarat că, deocamdată, partidul nu a decis dacă va avea propriul candidat la prezidențiale.

Precizarea a fost făcută în contextul în care actuala șefă a statului, Maia Sandu, care este apolitică și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale.

„Formal trebuie să luăm o decizie la forurile noastre interne, dar în mintea a 100% din membrii PAS este decizia de a susține candidatura doamnei președinte la acest scrutin.

Cu siguranță vom susține această candidatură neapărat, dar spuneam că decizia trebuie să fie luată în cadrul organelor statutare”, a declarat Vasile Grădinaru, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Amintim că Maia Sandu a anunțat la sfîrșitul lunii decembrie că va candida pentru un nou mandat. Următoarele alegeri prezidențiale în Republica Moldova ar urma să aibă loc în anul 2024, ținînd cont că mandatul președintelui Republicii Moldova este de 4 ani și că ultimele alegeri s-au desfășurat în 2020.

7
1
0
1
27

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?