Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Declarație: Pe noi ne pregătesc pentru ”maidan”

18 sep. 2020,, 15:05   Politică
4711 10

Maia Sandu și partidul ei PAS, probabil, anticipînd înfrîngerea sa la alegerile prezidențiale, nu recunosc din timp victoria adversarului și amenință cu proteste, pregătesc țara pentru Maidan, declarînd că alegerile vor fi fraudate.

O astfel de opinie a fost exprimată de șeful reprezentanței TASS în Moldova, Valerii Demidețki, în cadrul emisiunii "Important" cu Lilia Buracovschi la TVC-21, menționînd că noi am trecut deja prin toate acestea în 2009, și nici pînă în prezent nu putem înțelege ce a fost asta, transmite enews.md.

"Evenimente ca în Belarus ar putea fi acum în Georgia, unde vrea să se întoarcă Saakașvili. Nu vorbesc despre Occident, ei au agenda lor. În general, pentru Sandu și partidul ei, pierderea este sfîrșitul carierei politice. De aceea ea ne pregătește pentru faptul că alegerile vor fi fraudate și haideți să organizăm un "Maidan". Am mai trecut prin asta în 2009. A avut loc renumărarea voturilor. Uitați-vă la ucraineni, unde a fost al treilea tur. Din păcate, noi atunci am renumărat voturile. Și comuniștii și-au pierdut vocea de aur. Ei nici pînă acum nu știu cine a admis acest lucru", a menționat Valerii Demidețchi.

"Noi, în luna aprilie, i-am adus la putere pe cei care nici acum încă nu știu, să le pună monument sau să-i judece pe acești care au făcut distrugeri", a subliniat șeful reprezentanței TASS în Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?