Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Declarație: "Candu și Șor vor susține pe oricine"

12 iun. 2020,, 11:10   Politică
2826 2

Andrian Candu și Ilan Șor doresc haos în țară și, de aceea ei sînt gata să sprijine pe oricine, oferă o "mînă de ajutor" Maiei Sandu și lui Andrei Năstase, dar acești reprezentanți ai partidelor de dreapta trebuie să înțeleagă că vor primi sprijin din partea unor oameni toxici, și dacă vor face vreo înțelegere cu ei, acest lucru va însemna moartea lor politică.

Opinia a fost exprimată de analistul politic Alexandru Corinenco în cadrul emisiunii "Problema principală" cu Iulia Fiodorova pe canalul NTV Moldova, transmite enews.md.
Exprimîndu-și ipotezele și prognozele privind demisia guvernului Ion Chicu, expertul a menționat că cei de dreapta puțin probabil vor merge la formarea unui nou cabinet de miniștri și marea întrebare - cine îl va conduce.
"Candidatul la funcția de prim-ministru, după consultarea fracțiunilor, conform Constituției este propus de președinte. Nu cred că el are vreun motiv să-l numească pe Năstase în această funcție. Este posibil că coaliția va fi distrusă. Dar un nou guvern de dreapta nu va fi stabilit. De ce ei ar face asta? În perioada în care țara se află într-o astfel de criză, nu cred că cineva va vrea să conducă guvernul", - a spus Alexandru Corinenco.
Analistul a menționat că există oameni care doresc haos în țară. Aceștia sînt Candu și Șor.
"Ei sînt gata să susțină pe oricine. Oferă o mînă de ajutor Maiei Sandu. Dar acești oameni de dreapta trebuie să înțeleagă că o primesc de la niște oameni toxici. Dacă vor face cu ei o înțelegere, aceasta va însemna moartea lor politică", a subliniat Alexandru Corinenco.
El consideră că Candu și Șor, cel mai probabil, în noul guvern, nici măcar nu vor cere posturi.
"Pentru ei principalul lucru este să semene furtună, să înceteze acele dosare penale și distrugerea sistemului pe care l-au construit. Iar acest lucru este posibil numai în astfel de condiții", a spus analistul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?