X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Daniel Vodă va fi purtătorul de cuvînt al premierului Dorin Recean

16 feb. 2023,, 16:40   Politică
1867 0

Purtătorul de cuvînt al prim-ministrului Dorin Recean va fi Daniel Vodă. Anunțul a fost făcut de acesta pe o rețea de socializare, specificînd că a fost una dintre cele mai dificile decizii luate în ultima perioadă, transmite Noi.md.

“Minunata echipă de la #MAEIE și colegii din presă cunosc foarte bine că sînt un vivid susținător al comunicării publice transparente, deschise, în interesul cetățeanului și obiectivului nostru de aderare la UE. A fost cea mai dificilă decizie pe care am luat-o în ultima perioadă, cu tare multă reflecție, dar cu un singur gînd - reușita țării noastre în drumul nostru ireversibil spre UE”, spune aceasta.

Daniel Vodă a mai spus că , diplomația Republicii Moldova este casa lui de suflet.

“În diplomație sîntem detașați în misiuni, mulțumesc ministrului Nicu Popescu, tuturor oamenilor dragi de la externe pentru toată încrederea și susținerea de care am beneficiat, iar în noua capacitate sau misiune mă voi strădui să realizez ceea ce știu să fac mai bine împreună cu echipa noastră extinsă – comunicare”, scrie Daniel.

Preciză, Daniel Vodă a activat pînă în prezent în funcția de purtător de cuvînt, șef al Serviciului diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa.

0
2
0
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?