Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dan Perciun, în inspecţie la căminul Centrului de Excelenţă în Transporturi

7 sep. 2023,, 07:45   Politică
2135 0

Ministrul Educaţiei, Dan Perciun, va merge personal într-o inspecţie la căminul Centrului de Excelenţă în Transporturi din Chişinău, după ce mai mulţi studenţi s-au plîns de condiţiile proaste de cazare.

Despre acest lucru a anunţat ministrul Dan Perciun care spune că pentru lucrările de reparaţie s-au alocat bani din bugetul de stat, iar felul în care au fost folosite fondurile ridică semne de întrebare.

„Ţine de modul de gestionare a resurselor de către director şi în căminul respectiv vom verifica de ce nu au ajuns resurse ca măcar să nu existe mucegai pe pereţi. Necesităţile sînt foarte mari.

Clădirile sînt vechi. Investiţiile nu au fost făcute pe parcusul anilor. Am alocat şi o să mai alocăm adiţional acum 8 milioane de lei pentru reparaţia căminelor”, a precizat ministrul, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.

Studenţii colegiului au postat pe internet poze dintr-o cameră de cămin - cu tavanul şi pereţii sînt plini de mucegai şi podeaua distrusă. Conducerea instituţiei s-a autosesizat şi a promis că va face reparaţie.

2
0
0
3
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?