X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Cum comentează Grosu declarațiile Marinei Tauber privind pregătirea unor provocări

27 mar. 2023,, 11:47   Politică
4295 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, susține că declarațiile făcute de Marina Tauber sînt false, iar această este o încercare de a destabiliza situația politică din Moldova.

Reacția vine după ce deputata Partidului Șor a declarat săptămîna trecută că președintele Maia Sandu și premierul Dorin Recean ar pregăti o provocare militară la granița regiunii transnistrene, la dată de 17 aprilie, transmite protv.md.

Tot Tauber, a spus că autoritățile din Moldova ar fi trimis în România 10 mii de uniforme ale poliției naționale și 10 mii de uniforme ale Armatei Moldovei, iar scopul acestei acțiuni este participarea contingentului internațional în acțiunile militare pe teritoriul Moldovei.

Grosu a menționat în replică că: ceea ce fac reprezentanții acestei grupări criminale organizate, pretinsă partid politic, nu e altceva decît o încercare de a destabiliza situația politică din Moldova în parteneriat

"Noi toți, nu doar Parlamentul, dar și alte instituții ale statului vom întreprinde acțiunile necesare. Eu o să discut la ședința Biroului permanent despre această situație și eventualele acțiuni din partea Parlamentului pentru a nu perminte aceste organizări criminale să folosească tribună Parlamentului pentru a dezinforma și a destabiliza situația", a spus Grosu.


Pe 24 martie, Marina Tauber a declarat că președintele Maia Sandu și premierul Dorin Recean ar pregăti o provocare militară la granița regiunii transnistrene, pe 17 aprilie.

1
0
0
2
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?