Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Cum a ales Ion Ceban să participe la alegerile parlamentare

4 sep. 2018,, 10:10   Politică
2729 3

Deși are în spate experiența unui referendum local și o campanie electorală pentru șefia Capitalei, socialistul Ion Ceban va candida în alegerile parlamentare din 2019 pe listă de partid și nu pe circumscripție.

Potrivit lui, decizia reiese din responsabilitățile pe care le are în cadrul formațiunii și a fost luată de comun acord cu colegii.

„Noi am decis că la parlamentare voi merge pe liste de partid. Voi ajuta echipa în măsura posibilităților. În calitate de secretar al partidului îmi revin și o serie de responsabilități și voi candida reieșind din acestea. Ați văzut ce activitate am avut și la referendum și în campania electorală pentru funcția de primar al Capitalei: de la ora 7 dimineața eram deja pe teren colectam semnături sau împărțeam pliante, întîlniri cu alegătorii pînă seara tîrziu. Ca secretar al partidului dimineața trebuie să fii la sediu să aduni informația, să faci analize, rapoarte etc”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21.

Consilierul municipal spune că să îmbine cele două activități în camapania electorală de anul viitor i-ar fi fost foarte greu.

„Să te ocupi de toți cei care merg pe circumscripții uninominale, fiind parte a echipei, și să vii și pe circumscripție ar fi foarte greu. De aceea, voi candida din numnele echipei”, a mai subliniat Ceban.


Socialistul nu a menționat dacă în cadrul formațiunii s-au luat și alte decizii cu privire la modul în care se vor implica în alegeri și alți membri ai PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?