Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Consiliul municipal Chișinău și-a încheiat mandatul obținut în 2019

21 noi. 2023,, 17:24   Politică
1956 0

Consiliul municipal Chișinău și-a încheiat mandatul obținut în 2019. Primarul ales, Ion Ceban, le-a mulțumit aleșilor locali pentru acești patru ani dedicați în folosul cetățenilor din municipiul Chișinău.

„Au fost ani diferiți, au fost ani cu dispute, dezbateri, important este că locuitorii orașului văd acele schimbări pe care le-am realizat împreună cu consilierii municipali și ele au fost foarte multe. Fiecare dintre membrii CMC a contribuit în felul său pentru aceste schimbări. Le-am dorit multă sănătate și succes în tot ceea ce vor face mai departe”, a notat Ion Ceban, transmite tvrmoldova.

Primarul ales a mai spus că, în noua componență a CMC, este deschis pentru dialog cu toate fracțiunile și consilierii.

„După încheierea procedurii birocratice de validare a alegerilor, vom purcede la discuții. Reamintesc faptul că am făcut invitații noilor aleși, inclusiv celor din PAS și PSRM, și sîntem gata să realizăm împreună 60% din programele celor două formațiuni”, a mai spus Ion Ceban.

În Consiliul municipal Chișinău sînt 51 de consilieri. În cadrul alegerilor din 5 noiembrie, Partidul Mișcarea Alternativa Națională și Partidul Acțiune și Solidaritate au obținut cîte 20 de consilieri. Partidul Socialiștilor va avea șase mandate în CMC, iar Partidului Comuniștilor îi revin două mandate. Partidul politic „Renaștere”, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul politic Partidul Nostru vor avea cîte un consilier în CMC.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?