X 
Cutremure stiri: 501

Cine este Nicolae Ciubuc, propus de PDM la şefia Ministerului Agriculturii

18 sep. 2018,, 12:30   Politică
5222 3

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului ar putea avea un nou şef. Este vorba despre actualul director al Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură, Nicolae Ciubuc, care îl va înlocui pe actualul ministru Liviu Volconovici. Decizia a fost luată la ședința de astăzi a conducerii Partidului Democrat, informează Noi.md.

Nicolae Ciubuc are 37 de ani şi s-a născut în satul Sadova, raionul Călăraşi. Și-a făcut studiile la Facultatea de Drept a USM și este magistru în management public .N. Ciubuc şi-a început cariera la Ministerul Agriculturii în 2004 în funcție de consultant al Direcției Juridice și Armonizare a Legislației, ca după trei ani să fie numit în funcţia de director adjunct al acesteia.

Apoi a ocupat şi alte funcții înalte, inclusiv la „Moldagroteh”, la Centrul de standardizare și experimentare a calității producției din conserve, a fost membru al Consiliului de administrare al unui combinat de panificație din țară, a fost director adjunct al AIPA. Este căsătorit și are un copil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав