X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Chicu spune că unii deputați au încercat să-și „rezolve unele întrebări” apelînd la executiv

13 mai. 2020,, 08:30   Politică
3636 2

Premierul Ion Chicu spune că unii deputați au încercat să-și „rezolve unele întrebări” apelînd la executiv. Potrivit lui, unii deputați care pleacă din Partidul Democrat ar fi înțeles că cu actualul Guvern nu își vor putea „rezolva problemele”.

„Poate cei care au plecat, pleacă acum și ne-au acordat vot de încredere la 14 noiembrie 2019 au înțeles că cu Guvernul ăsta nu prea îți rezolvi întrebările pe care, în linii mari, își rezolvă unii sau credeau că-și rezolvă. Au încercat și nu au reușit. Prin diferite metode. Lipsa probelor nu-mi permit să dau nume, dar încercări au fost diferite”, a declarat Chicu la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Șeful cabinetului de miniștri a dat de înțeles că ar fi vorba de parlamentari care de mulți ani se află în legislativ, numindu-i „cu reședință” în Parlament. „Și am spus franc de la început. Și declarații de tipul „eu pentru dumneavoastră am votat, domnule prim-ministru și dumneavoastră…” nu merg cu noi. Posibil că așteaptă că într-o altă formațiune sau într-un alt aranjament își vor rezolva întrebările sau vor continua să trăiască ca înainte”, a precizat acesta.

„Trafic de influență, propuneri indecente sau cazuri de corupție nu au fost. Pentru că dacă erau, eu eram să sesizez organele de drept. Au fost diferite încercări de a-și promova diferite interese, fără a fi vădite și fără a fi documentate”, a concretizat Chicu.

Premierul a explicat că aceștia au încercat să promoveze unele proiecte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?