X 
Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4013

Ce spune Jizdan despre relația cu Plahotniuc

8 oct. 2018,, 10:40   Politică
5642 5

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, susține că nu este în relații de rudenie cu Vladimir Plahotniuc, nu face parte din Partidul Democrat, dar recunoaște că la unele întîlniri liderul PD îi cere socoteală, la fel ca și altor membri de Guvern, pentru acțiunile sau inacțiunile acestora.

Declarația a fost făcută la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

„Atunci cînd în procesul ședințelor pe care le avem cere socoteală: De ce n-ai făcut asta? De ce n-ați reparat drumul la timp? De ce voi în sistemul sănătății șchiopătați? De ce acolo nu e disciplină? Mie mi se pare normal”, a menționat ministrul.

Totodată, ministrul nu consideră normal faptul că unii încearcă să camufleze relațiile cu Vladimir Plahotniuc. „Eu cred că asta e anormal”, a declarat Alexandru Jizdan.

„Nu am relații de rudenie cu Vladimir Plahotniuc, nu l-am cunoscut pînă a fi numit ministru. Ulterior, noi ne-am mai întîlnit în diferite circumstanțe, pe la diferite oficialități și este adevărat că am avut ocazia să discut unele probleme legate de situația în Ministerul de Interne”, a mai spus ministrul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?