Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Ce încălcări au fost înregistrate la secțiile de votare din Moscova

24 feb. 2019,, 18:50   Politică
3281 0

Comisia uneia dintre cele două secții de votare de la Moscova în care se desfășoară alegerile parlamentare din Moldova, menționează că au fost înregistrate mai multe încălcări.

Un incident a avut loc în fața corespondentului TASS, transmite Știri.md.

Un alegător a primit observație de la un observator. Astfel, între cei doi s-a iscat o ceartă, care era aproape să ajungă la bătaie.

"În procesul de votare apar diferite situații, vin oameni care sunt pozitivi, și oameni care sunt mai agresivi", a comentat Eduard Melnic, președintele Comisiei Electorale de la Institutul de arhitectură din Moscova.

El a subliniat că, în pofida unor incidente, alegerile au loc în mod normal.


"Toate momentele sunt urmărite, înregistrate atât de observatori, cât și de Comisia Electorală și vor fi reflectate în raport", a spus Melnic.

Potrivit lui, la ora 16.00, a reușit să-și dea votul peste o mie de cetățeni moldoveni.

Președintele Comisiei a menționat că numărul exact de alegători nu poate fi stabilit, deoarece mulți dintre ei nu au o reședință permanentă în Federația Rusă și se înscriu în liste suplimentare după prezentarea pașaportului.

La secția de votare de la Ambasada Republicii Moldova în Rusia, situația este calmă.

"La moment totul merge conform planului și fără încălcări, au votat deja 1.060 de alegători", a spus președintele secției de votare, Cristina Kagalnicean.

În total, aici se așteaptă circa 5.000 de oameni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?