Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Candu, gata să întindă o mină de ajutor PAS

13 iul. 2021,, 17:06   Politică
2953 3

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a comentat apelul lansat de către PAS, în căutare de oameni profesioniști din diferite domenii.

Fostul parlamentar declară că dacă apelul va fi lansat direct la adresa echipei Pro Moldova, aceștia vor examina propunerea, pînă atunci, însă, nu se vor implica. Mai mult, Candu declară că nu are nicio intenție să se implice în vreo funcție publică, însă are în echipă mulți tineri care sînt gata să aducă schimbarea.

„Eu nu mă văd în nicio funcție, îmi voi desfășura activitatea în așa fel încît, dacă va fi nevoie, să poată echipa Pro Moldova, prin profesionalism și experiența sa, să vină cu unele elemente de ajutor la nivel de expertiză, dar nu prin implicare directă nici într-un caz, deoarece echipa PAS și-a asumat această misiune și acest rol, cetățenii RM cu un vot covîrșitor i-au dat mandat echipei PAS să arate de ce sînt în stare, cred că la început trebuie să îi lăsăm să ne demonstreze ce pot, cum pot și ce vor să facă.

Dacă va exista un apel de la colegii de la PAS în adresa echipei Pro Moldova să fie ajutați, vom examina această posibilitate”, a spus Candu, într-o intervenția live pe facebook.

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) face apel către oamenii Moldovei cu experiență în guvernare, management sau drept să apeleze la PAS în cazul în care „pot să se implice în procese transformaționale din țară”. Mai mult, oferta este valabilă și pentru cei din diasporă. Asta pentru că aceștia pot contribui de la distanță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?