Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cadouri protocolare primite anul trecut de Maia Sandu

4 ian. 08:00   Politică
2544 0

Instituția prezidențială a publicat lista cadourilor protocolare primite de președinta țării, Maia Sandu, în trimestrul patru al anului 2023, perioada octombrie-decembrie.

În listă, se regăsesc farfurii decorative, o vază din cristal, cărți, dar și o pereche de cercei din argint, oferite de președintele Portugaliei.

Astfel, potrivit listei publicate, cel mai scump cadou, în valoare de 26.020 lei, este o vază din cristal fără plumb, suflată și gravată manual, poleită cu aur 24K, tăiată în șase muchii.

Acest cadou a fost oferit de președintele Cehiei, Petr Pavel, în cadrul unei vizite oficiale a șefei statului în această țară, notează Noi.md cu referire la tv8.

De asemenea, președintele Confederației Elvețiene i-a dăruit Maiei Sandu o cutie mecanică muzicală de lux, exclusivă, dotată cu melodia clasică „The Four Seasons”. Cadoul a fost oferit în cadrul unei vizite oficiale a președintei în Elveția și valorează 13.200 de lei.


La fel, în cadrul unei vizite oficiale în Portugalia, președintele Marcelo Rebelo de Sousa i-a oferit Maiei Sandu o pereche de cercei poleiți cu aur alb, dar și două vaze decorative identice.

2
4
0
0
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?