Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Aripa tînără a PSRM și-a ales un nou președinte

4 feb. 10:20   Politică
2779 0

Aripa tînără a PSRM, mișcarea „Garda Tînără” s-a întrunit ieri la congres, unde a fost ales un nou președinte al organizației. La întrunire a participat și liderul socialiștilor, Igor Dodon, care a ținut un discurs.

„Am participat și am ținut un discurs în cadrul Congresului organizației de tineret a Partidului Socialiștilor, „Garda Tînără”. Delegații Congresului au ales astăzi un nou președinte al organizației - Ecaterina Medvedeva.

Am salutat activiștii organizației, menționînd, că aceasta este cea mai puternică mișcare de tineret din țara noastră. Le-am mulțumit tinerilor pentru implicarea lor în viața poporului, pentru participarea activă la evenimente sociale, pentru patriotismul lor și pentru atitudinea demnă față de istoria și tradițiile noastre.

Am subliniat, că ei sînt speranța noastră, iar viitorul Moldovei este în mîinile lor. Le-am urat să continue să meargă înainte, să realizeze cu succes toate obiectivele stabilite și să persevereze în atingerea scopurilor propuse”, a scris Igor Dodon.

29
1
0
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?