X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Ana Ursachi: Neapărat mă voi întoarce acasă. Am pentru ce și pentru cine

10 iun. 2020,, 14:45   Politică
3771 1

Avocata și activista civică, Ana Ursachi, care în 2016 a dispărut brusc din Chișinău, neîntorcîndu-se de la Berlin, unde a mers la o sesiune a OSCE, iar acum locuiește în Bruxelles, într-un interviu pentru Artur Efremov a mărturisit că neapărat se va întoarce acasă, în Moldova, dar viața ei deja pentru totdeauna va fi împărțită între Bruxelles și Chișinău, transmite Noi.md.

Ana Ursachi a menționat că se consideră o persoană ideologică, supusă persecuțiilor politice, iar acum este deja un emigrant benevol.

Fiind întrebată cînd Ana Ursachi se va întoarce acasă, dat fiind faptul că procurorul general Alexandr Stoianoglo a declarat recent că instituția sa nu are pretenții față de ea, aceasta a menționat în glumă: "N-ar fi mai bine, cum s-ar spune, să veniți voi la noi?"

"Cu siguranță mă voi întoarce acasă. Am pentru ce și pentru cine. Cu toate acestea, viața mea deja pentru totdeauna va fi împărțită între Bruxelles și Chișinău", a subliniat Ana Ursachi, care, după cum notează Artur Efremov, mai mulți ani a fost "furia", "pacostea" și "durerea de cap" a fostului lider al Partidului Democrat, iar acum oligarhul fugar, Vladimir Plahotniuc, și nu doar a lui.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?