Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Alexei Buzu a spus dacă își va da demisia

27 mar. 15:23   Politică
2783 0

Alexei Buzu susține că pentru el este un privilegiu să își „servească țara”. Deși se arată determinat să ducă reformele pînă la capăt, oficialul susține că prim-ministrul decide dacă el merită sau nu să rămînă în funcție.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu”. Oficialul a mai menționat că face parte dintr-o echipă și a lăsat de înțeles că se simte mîndru să lucreze pentru integrarea europeană a Moldovei, transmite realitatea.

„Avem toată determinarea să implementăm reformele. Despre prezența mea în Guvern, decide primul ministru”, a declarat Buzu.

În cadrul emisiunii, ministrul Muncii și Protecției Sociale a mai dezvăluit că în Moldova sînt mai mulți asistenți sociali care nu au primit leafa pentru luna decembrie și a recunoscut că pensiile indexate nu sînt suficiente pentru „un trai decent”.

Amintim сă astăzi a avut loc un protest în fața Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Locuitorii au fost nemulțumiți de nivelul scăzut de indexare a pensiilor și de situația de trai.

1
0
0
0
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?