X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Alaiba: Să nu-i credeți pe cei care pînă acum vă furau

14 iun. 2022,, 15:15   Politică
4141 0

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, îndeamnă cetățenii să nu creadă pe cei „care pînă acum îi furau”, referindu-se la creșterea prețurilor, informează Oficial.

El spune că în toată Europa (sau chiar lume) prețurile la motorină au crescut din cauza războiului și doar în Moldova – din cauza PAS-ului.

„Este oarecum uman că, atunci cînd se întîmplă o criză ca asta, omul o să caute vinovatul, oricare vinovat. De dorit pe cineva mai la îndemînă. Și cine e mai la îndemînă decît cei pe care i-ai votat, cei care sînt la guvernare? Însă. sînt lucruri pe care noi le putem influența și sînt lucruri pe care noi nu le putem influența. O să ne concentrăm pe ceea ce putem schimba. Compensații, facilități, creșterea veniturilor populației, măsuri de susținere a antreprenorilor. Pe cît se poate, din resursele disponibile. O să reparăm legi, o să scriem legi noi care să corespundă timpurilor complicate. Asta facem zi de zi”, mai spune Alaiba.

De asemenea, el spune că „guvernul acum nu fură”.

„Trăim timpuri complicate. Este o criză pe care nu noi am invitat-o, dar noi o vom gestiona. Atîta timp cît sîntem la guvernare, sîntem responsabili pentru această țară și pentru soarta oamenilor ei. Simțim asta. Și o să facem TOT ca să ajutăm oamenii și să protejăm economia. În doar jumate de an am dat mai multe compensații decît cei dinaintea noastră au făcut-o în întregul mandat. Și o să continuăm. Pentru că asta înseamnă să fii responsabil față de oameni. Să-ți pese.


sînt timpuri complicate, dar o să le trecem. În toată această nevoie, sînt și lucruri care ajută. Avem un guvern care nu fură, nu face scheme pe sărăcia oamenilor.

Să ne imaginăm puțin ce ar fi făcut în locul nostru cei care în pandemie făceau scheme pe dezinfectante, măști, medicamente”, mai adăugat Alaiba.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?