Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

15 partide politice riscă să rămînă fără alocații din bugetul de stat

23 feb. 2023,, 13:29   Politică
2280 0

15 partide politice nu au răspuns solicitării CEC de a prezenta informații actualizate despre conducătorul partidului, trezorierul și contul bancar destinat alocațiilor de la bugetul de stat.

La fel, au fost cerute date actualizate necesare pentru confirmarea trezorierilor (nume, prenume, date de contact și copia documentului care confirmă împuternicirile).

CEC atenționează că partidele politice care nu au prezentat informația actualizată nu vor putea recepționa alocațiile oferite din bugetul de stat, așa cum prevede legea. Totodată, instituția anunță că mijloacele financiare din bugetul de stat nerepartizate în anul pentru care au fost prevăzute nu vor fi disponibile pentru a fi utilizate în anii următori.

Iată lista partidelor care nu au s-au conformat cerințelor CEC: Partidul Socialist din Moldova, Partidul Oamenilor Muncii, Partidul Social Democrat, NOUA OPȚIUNE ISTORICĂ, Uniunea Centristă din Moldova, Partidul „Moldova Unită – Eдиная Молдова”, Partidul Conservator, Partidul Regiunilor din Moldova, Partidul „RENAŞTERE”, Partidul Politic „PATRIA”, „PARTIDUL RUSO-SLAVEAN DIN MOLDOVA”, „PRO MOLDOVA”, Partidul Politic Moldovenesc „Ai Noștri”, Partidul Politic „Partidul Progresului Național”, Partidul Politic ”Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei”.

4
0
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?