X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Șalaru știe cînd va fi demis

15 dec. 2016,, 15:17   Politică
5662 5

Foto: agora.md

În urma declanșării scandalului din Partidul Liberal, ministrul Apărării, Anatol Șalaru, a declarat în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVR că sîmbăta aceasta urmează să fie demis din funcția de prim-vicepreședinte al partidului.


„Trebuie să existe cineva care să pună problema în partid, indiferent dacă mă dau afară. Din funcția de ministru e clar că voi fi demis, din funcția de prim-vicepreședinte de partid voi fi scos sîmbătă, chiar dacă mă dau afară și din rîndul membrilor de rînd de partid, e clar că o să-mi văd de viața mea și o să văd cum fac mai departe”, a declarat Anatol Șalaru în cadrul emisiunii.

Totodată, acesta a recunoscut că a ținut niște discuții cu unii membri de partid referitoare la convocarea congresului extraordinar pentru schimbarea conducerii.

Anatol Șalaru a menționat că divergențele dintre el și președintele Mihai Ghimpu există demult, iar acesta dorește acum și cît mai repede demisia sa, pentru ca acest lucru să fie făcut înainte de inaugurarea în funcție a lui Dodon.


„Cînd m-am întors anul trecut din Romînia de la un congres, Ghimpu mi-a spus să o las mai moale cu NATO, căci vom avea probleme cu colegii de coaliție”, a declarat Anatol Șalaru.

Acesta a mai menționat că cel mai mult activitatea sa a fost criticată de membrii de partid, și nu de guvernare sau de alte autorități.

Precizăm că PL i-a retras susținerea politică ministrului Apărării Anatol Șalaru. În replică Șalaru a declarat că PL riscă să ajungă la coșul de gunoi, specificînd că partidul ar avea nevoie de un nou lider .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?