Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

A fost nominalizată eroina favorită la Hollywood

14 dec. 2016,, 05:00   Externe
2100 0
Названа любимая героиня Голливуда
Foto: conedoor.com

Hermione din celebra serie de romane despre Harry Potter a fost recunoscută drept eroina favorită.


Hermione Granger, care este una dintre eroinele din seria de filme despre Harry Potter, bazate pe cărțile lui Joan Rowling, a devenit cea mai populară printre personajele feminine inventate. În rîndurile regizorilor, vedetelor de cinema şi altor reprezentanţi s-a efectuat un sondaj, pe listă erau trecute 50 de nume. Cea mai favorită s-a dovedit a fi tînăra magiciană, interpretată de Emma Watson.

După cum comunică “The Hollywood Reporter”, pe locul doi este Leia din "Star Wars" - realizat de Carrie Fisher. Pe locul trei s-a situat Buffy Summers, interpretată de Sarah Michelle Gellar în serialul “Buffy - the Vampire Slayer”.

Pe lista favoritelor inventate ale micului ecran au fost trecute, de asemenea, Meryl Streep şi personajul Miranda Priestley – “Diavolul poartă “Prada” şi chiar Dana Scully din serialul mai vechi de popularitate “X-Files”. Printre primele zece personaje sînt şi Daenerys Targaryen din “Game of Thrones”, Elle Woods interpretată de Reese Witherspoon din “Legally Blonde”.

Vă amintim că Emma Watson a interpretat încă un rol în basm – ea a jucat-o pe frumoasa Belle într-o nouă producție a lui Bill Condon "Frumoasa si Bestia". Împreună cu ea din componenţa actorilor fac parte Dan Stevens și Luke Evans. Bill Condon a reuşit deja să devină celebru prin montarea celor două părți ale francizei "Twilight" și lucrînd la filmul despre Julian Assange "The Fifth Estate".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?