X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Dodon către Sandu și Năstase: Ați ales să vă răzbunați pe mine

8 dec. 2016,, 14:12   Politică
11396 18

Foto: diez.md

Noul președinte ales, Igor Dodon îi acuză pe Maia Sandu și Andrei Năstase că s-ar face vinovați că Eduard Harujen a fost desemnat procuror general de Nicolae Timofti.


Potrivit lui, dacă cei doi nu s-ar fi adresat în instanțele de judecată în legătură cu votul diasporei, mandatul lui Igor Dodon ar fi fost validat de Curtea Constituțională iar Harunjen nu ar fi ajuns să fie numit de Nicolae Timofti, transmite NOI.md

“Iată rezultatul tergiversării, Maia Sandu și Andrei Năstase! Aveți procuror. E din vina voastră.

Probabil Coordonatorul acum vă aplaudă. Ceea ce ați făcut voi e o mare greșeală politică. Iată ce se întîmplă cînd frustrarea și emoțiile înăbușă rațiunea. Am propus sa discutăm imediat după alegeri, pe 14 noiembrie. Ați refuzat. În loc să luptați cu guvernarea, ați ales să vă răzbunați pe mine. Cu ce s-au ales cetățenii de la asta? Dacă ați făcut-o inconștient, tergiversînd validarea mandatului meu, înseamnă că nu sînteți politicieni maturi. Dacă ați făcut-o conștient, înseamnă că sunteți niște lași politici, ambii”, susține Igor Dodon.

Astăzi, președintele Republicii Moldova, Timofti, a semnat un decret de numire a lui Eduard Harunjen în funcția de Procuror General pentru un mandat de șapte ani, la propunerea Consiliului Superior al Procurorilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?