Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

O altă stradă din Chișinău s-a transformat în GUNOIȘTE (FOTO)

7 dec. 2016,, 11:08   Capitala
3008 4
Foto: noi.md

Strada Suceava din municipiul Chișinău arată de parcă ar fi o gunoiște.


Din fotografiile postate de consilierul municipal Ilian Cașu se observă că gunoiul din preajmă nu a fost strîns de cîteva luni.

Din acest motiv, locatarii din preajmă au semnat o petiție prin care solicită să fie luate măsuri urgente pentru rezolvarea problemei în cauză, transmite NOI.md.

„Locatarii de pe strada Suceava 120 se îneacă în frunze amestecate cu gunoi. Douăzeci și cinci dintre ei au semnat o petiție către fracțiunea Partidului Nostru (PN) în CMC pentru măsuri urgente. Azi dimineață am abordat Regia Autosalubritate”, a scris acesta pe o rețea de socializare. Potrivit lui, Regia Autosalubritate susține că va lua măsuri urgente cu gunoiul din preajmă.

Precizăm că strada Suceava nu este singura zonă unde gunoiul nu este evacuat.

În una dintre curţile sectorului Rîşcani, din motive necunoscute, au fost evacuate containerele de gunoi, iar locul unde se aflau acestea s-a dovedit a fi îngrădit cu plasă. Urmînd vechiul obicei şi în lipsa altor containere în apropiere, locuitorii caselor din preajmă aruncă gunoiul pe acest teren, iar pe acel loc a crescut un morman enorm de gunoi.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?