X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

La Chişinău a început construcţia şcolii internaţionale "Heritage"

7 dec. 2016,, 10:40   Societate
6858 1

Foto: psypress.ru

În sectorul Botanica din Chişinău a început construcţia şcolii internaţionale "Heritage", care îşi va începe activitatea în toamna anului 2017.


Potrivit agenţiei, şcoala va fi o instituţie de învăţămînt modernă pentru copii de vîrstă şcolară, cu programe de studii naţionale şi internaţionale, bazate pe abordarea individuală a fiecărui copil. "Heritage" îşi va desfăşura activitatea în baza programului naţional de studii, oferind în acelaşi timp posibilitate elevilor de a alege să studieze obiecte cu predare în limba engleză, în cadrul programului internaţional. Aceasta le va garanta posibilitatea de a obţine o certificare internaţională.

Suprafaţa totală de construcţie este de aproximativ 7,5 mii metri pătraţi, iar capacitatea instituţiei de învăţămînt va fi de 450 de copii, cu o echipă de profesori şi personal administrativ în număr de 100 de persoane.

Proiectul şcolii internaţionale "Heritage" este implementat prin investiţii private ale investitorului autohton Natalia Cecetova (Centrul de educaţie şi dezvoltare a copiilor "Inventor", centrul medical "Eurolab", clubul de fotbal "Zimbru", compania "Tirex Petrol", compania "Chateau Vartely", grupul companiilor "AMG") şi ale investitorului străin Sinan Bora (grădiniţa "CHIPS", centrul comercial "Shopping MallDova", Spitalul Internaţional Medpark, hotelul "Radisson Blu Leogrand").

Valoarea totală a investiţiilor în cadrul proiectului se ridică la 10 milioane de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?