Platon spune cum au ajuns două telefoane în celula sa

Platon spune cum au ajuns două telefoane în celula sa
Platon spune cum au ajuns două telefoane în celula sa
Foto: europalibera.org

Omul de afaceri Veaceslav Platon, bănuit de implicarea în frauda din sistemul bancar, susține că telefoanele mobile găsite în camera sa au fost introduse pe ascuns.


Declarația a fost făcută în cadrul ședinței de judecată preliminare în dosarul Platon. Potrivit lui, telefoanele au fost introduse în celula din Penitenciarul Nr.13 fără ca el să știe.

Totodată, Platon a spus că nu are niciun fel de relații cu Igor Juvală, fostul director al Penitenciarului nr.13, care a fost reținut fiind acuzat că celularele au ajuns în celula lui Platon în timp ce acesta exercita funcția de șef al Penitenciarului.

Precizăm că astăzi continuă ședința preliminară în dosarul lui Veaceslav Platon, în cadrul căreia este examinată cererea avocaților, care cer 30 de zile pentru a se documenta pe marginea celor 29 de volume ale cauzei penale, iar Platon a solicitat ca acestea să fie traduse în limba rusă.

La ședința din 15 noiembrie magistrații Curții de Apel au prelungit cu 30 de zile mandatul de arest pe numele omului de afaceri.


Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu2 comentari

Petru 30 noi. 2016,, 17:47

Personal putin ma intereseaza povestioare din astea cu telefoanele, eu vreau sa-l vad pe omul acesta judecat. El a facut mahinatii bancare impreuna cu Filat, dar si a spalat miliarde rusesti prin bancile noastre. Deci legea sa functioneze.

Dorin 30 noi. 2016,, 16:58

Că doar nu va recunoaște că telefoanele au fost cerute de el și aduse de Jivala, nu ? Ce hoț va spune că el e hoțul, aaa ? :D :D

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load