X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Încă un reținut în cazul atacului de la banca din Strășeni

29 noi. 2016,, 12:33   Societate
2252 1

Foto: obozrevatel.com

Poliţia a mai identificat un suspect în cazul atacului armat de la o bancă din Strășeni, de această dată suspectul își recunoaște vina, iar în prezent se întocmesc toate formalitățile pentru a fi reținut.


Mai mult decît atît, reprezentanții băncii susțin că suma de bani pe care acesta a furat-o este mult mai mare decît cea vehiculată anterior. Totodată, din cauza traumatismelor grave, paznicul a rămas fără un ochi.

Potrivit unor surse ale portalului Today.MD, apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, oamenii legii ar fi escortat în dimineața zilei de 29 noiembrie un alt individ suspectat de atacul armat la banca din Strășeni, de la finele săptămînii trecute.

Potrivit surselor, individul și-a recunoscut vina, iar în aceste clipe se întocmesc toate actele legale pentru a-l reține pentru 72 de ore, el fiind audiat și de procurori.


Anterior, oamenii legii au reținut un alt bărbat din Strășeni, în vîrstă de 33 de ani, care ar avea unele tangențe cu adevăratul făptaș și care a contribuit în cadrul anchetei la identificarea persoanei vinovate.

Sursele au mai comunicat că tot astăzi reprezentanții băncii au evaluat pagubele și s-a ajuns la concluzia că suma de bani pe care a furat-o acesta este de 19 700 de lei, nu cum se vehicula anterior că ar fi vorba despre 3000 de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?