X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Hillary Clinton nu mai vrea să iasă din casă după alegeri

17 noi. 2016,, 11:40   Externe
2923 0

Клинтон после выборов не хочет выходить из дома
Foto: rg.ru

Hillary Clinton şi-a exprimat miercuri seara dezamăgirea faţă de înfrîngerea pe care a suferit-o în faţa lui Donald Trump, în prima sa apariţie publică de după alegerile prezidenţiale de la 8 noiembrie, relatează BBC News.


Fosta candidată democrată a declarat într-un discurs pe care l-a susţinut la Washington DC că nu voia să mai iasă din casă. Ea a spus, la o asociaţie de binefacere pentru copii, că alegerile prezidenţiale i-au afectat pe mulţi americani.

Clinton a obţinut victoria în votul popular, însă a fost înfrîntă în Colegiul Electoral. "Acum, recunosc, să vin aici în această seară nu a fost cel mai uşor lucru pentru mine", a declarat ea la Children's Defense Fund.

"De cîteva ori, săptămîna trecută, tot ceea ce-mi doream era să mă ghemuiesc cu o carte bună în mînă şi să nu mai ies niciodată din casă", a mărturisit fosta Primă Doamnă.

"Ştiu că mulţi dintre voi sînteţi profund dezamăgiţi de rezultatul alegerilor. Şi eu sînt, mai mult decît aş putea spune în cuvinte", a continuat ea.

"Ştiu că nu este uşor. Ştiu că săptămîna trecută multă lume s-a întrebat dacă America este ţara care credeam noi că este", a spus ea.

"Disensiunile expuse de aceste alegeri sînt profunde, însă vă rog să mă ascultaţi", a continuat ea.

"America este demnă (de încredere)l. Copiii noştri merită efortul. Credeţi în ţara noastră, luptaţi pentru valorile noastre şi nu renunţaţi vreodată", a subliniat Clinton.

În discursul prin care şi-a recunoscut înfrîngerea, săptămîna trecută, Clinton i-a îndemnat pe americani să-i ofere lui Donald Trump şansa de a conduce.

De atunci ea a rămas discretă, deşi a fost văzută plimbîndu-se.

Într-un apel telefonic, dezvăluit de presa americană, ea a dat vina înfrîngerii pe care a suferit-o în alegerile prezidenţiale pe directorul FBI James Comey, care a anunţat o nouă anchetă cu privire la folosirea unui server privat de e-mail pe cînd era secretar de Stat pe ultima sută de metri a campaniei electorale, înainte de vot.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?