X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ridică-ți gratuit coletul de la Post -Terminal ©

17 noi. 2016,, 10:56   Societate
2132 0



Î.S. „Poșta Moldovei”, vine cu o surpriză pentru toți locuitorii municipiului Chișinău. În viitorul apropiat, întreprinderea noastră își va bucura clienții fideli cu lansarea a încă 3 Post-Terminale în luna noiembrie, cu următoarele locații:

- bd. Ștefan cel Mare, 134 (oficiul poștal MD-2012);
- bd. Moscova, 14/1 (oficiul poștal MD-2068);
- str. Alba-Iulia, 202 (oficiul poștal MD-2071).

Cu această ocazie, suntem nespus de bucuroși să Vă anunțăm că începând cu luna decembrie, toate coletele care sunt livrate în adresa oficiilor poștale de mai sus, vor fi ridicate GRATUIT prin intermediul serviciului Post-Terminal. Acest serviciu este valabil nu doar pentru clienții care se deservesc în oficiile poștale menționate, dar și pentru toți doritorii, astfel evitând cozile obositoare.

Schema de utilizare rămâne a fi aceeași. Nu aveți decât să vă înregistrați pe site-ul www.pt.md. Acolo ve-ți primi un ID personal pe care urmează să îl folosiți atunci când efectuați comanda online.

Ajunsă la adresa Î.S.„Poșta Moldovei”, trimiterea va fi depozitată în una din căsuțele Post-Terminalului. Dvs. Veți primi o notificare prin SMS și e-mail, care va conține informația cu numărul coletului,termenul de ridicare a coletului și PIN-ul/QR codul secret al tranzacției.Ridicarea trimiterii din Post-Terminal, va fi posibilă în baza respectării următoarelor cerințe: introducerea corectăa numărului de telefon, date PIN cod sau scanarea QR cod-ul trimiterii.

La efecuarea unei comenzi pe site-ul (ex.: EBAY, AliExpress), sau alte internet-magazine, este necesar să indicați adresa Post-Terminalului. Produsele vor ajunge în timpul stabilit și la adresa Post-Terminalului ales.

Pentru moment, Î.S.„Poșta Moldovei”, a lansat două Post-Terminale. Un Post-Terminal este plasat pe bd. Dacia 34, MD-2068 iar altul pe str. Piața Gării 3, MD-2000.

Ne ezitați, acum oricine poate beneficia de acest serviciu absolut GRATUIT! www.pt.md

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?