X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Nuntă de 74 de milioane. Un politician din India a provocat un scandal (VIDEO)

17 noi. 2016,, 10:19   Externe
2762 0

Индийский политик устроил дочери свадьбу за 74 миллиона долларов (ВИДЕО)
Foto: libertatea.ro

Un politician din India a reușit să provocat un scandal uriaș în țara sa, după ce a organizat o nuntă care a costat nu mai puțin de 74 de milioane de dolari.


Ceremonia incredibil de extravagantă a fost asupru criticată, mai ales că milioane de oameni din această țară mor de foame, relatează BBC News.

Nunta de cinci zile organizată de fostul ministru Gali Janardhana Reddy, care este și om de afaceri, pentru fiica sa. Nota de plată ajunge la o sumă uluitoare: cinci miliarde de rupii, echivalentul a 74 de milioane de dolari. Invitațiile au fost placate cu aur și numeroase staruri de la Bollywood au fost invitate să ofere un spectacol de neuitat. Nu este astfel de mirare că această extravaganță a stârnit un scandal în India. Criticii au afirmat că evenimentul a fost “o expunere obscenă a bogației”, scrie sursa citată.

Mai mult, evenimentul a avut loc la doar câteva zile după ce guvernul indian a anulat bancnotele mari actuale, o mutare-șoc care este destinată să scoată la suprafață averile nedeclarate. Furia populară a crescut însă din cauza acestei decizii, mai ales că sute de mii de oameni au format cozi la bănci, încercând să schimbe bancnotele de 500 și 1.000 de rupii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?