Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Obama sugerează că Clinton nu a muncit la fel de mult ca el în campania electorală

16 noi. 2016,, 10:10   Externe
4105 0

Обама обвинил Клинтон
Foto: ziuanews.ro

Barack Obama a sugerat că Hillary Clinton nu a depus, în cadrul campaniei electorale, eforturi la fel de mari precum cele depuse de el înainte de alegerile din 2008 și 2012.


Liderul de la Casa Albă a apreciat că democrata care a pierdut cursa pentru Casa Albă nu a “apărut peste tot”, ceea ce a făcut-o să piardă voturile alegătorilor albi din zonele rurale, relatează The Independent.

“Cred că avem idei mai bune (decât republicanii – n.r.), dar cred şi că ideile bune nu contează, dacă oamenii nu le aud”, le-a declarat Barack Obama jurnaliștilor, în cadrul unei conferințe de presă. El a vorbit despre campania democratei Hillary Clinton, care a fost învinsă de republicanul Donald Trump, în cadrul scrutinului prezidențial din 8 noiembrie.

“Unul dintre lucrurile care trebuie să le fie clare democraţilor, ţinând cont de distribuţia populaţiei în ţară, este că trebuie să concurăm peste tot. Trebuie să apărem peste tot. Trebuie să lucrăm la nivelul oamenilor de rând, ceva ce a fost un element central în cursul carierei mele”, a adăugat actualul lider de la Casa Albă.

Barack Obama a insistat asupra necesităţii ca Partidul Democrat să pună la punct o strategie pentru toate statele americane, care să implice și toți alegătorii.

„Ştiţi, nu am câştigat Iowa pentru că situaţia demografică dicta că voi câştiga Iowa. A fost pentru că am petrecut 87 de zile mergând în fiecare orăşel şi târg şi fast-food şi la fiecare eveniment al veteranilor şi tot au existat unele comitate în care este posibil să fie pierdut, dar am pierdut poate 20 de puncte în loc de 50 de puncte”, a subliniat el.

În 2008 şi 2012, Obama a obţinut rezultate mai bune decât a obţinut Clinton în 2016 în majoritatea zonelor suburbane din Midwest.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?