X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Dodon a efectuat prima vizită în regiunea unde a obținut 99% din voturi (FOTO)

15 noi. 2016,, 18:15   Politică
8505 16

Додон посетил регион, где за него проголосовали 99% избирателей (ФОТО)
Foto: noi.md

Cîștigătorul alegerilor prezidențiale, Igor Dodon, a efectuat prima sa vizită în Găgăuzia, acolo unde a obținut votul a 99% din alegători.


Igor Dodon a avut o întrevedere cu bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, pe care a susținut-o în alegerile din regiune. În acest context, Igor Dodon a mulțumit tuturor pentru votul acordat.

„Am venit astăzi în capitala Găgăuziei, orașul Comrat, unde am fost susținut de 99% din alegători. Mulțumesc pentru încredere. Întotdeauna am afirmat că găgăuzii sînt adevărați stataliști, adepți ai independenței Republicii Moldova. Bineînțeles, ei au votat un președinte statalist. Succesele înregistrate de Găgăuzia sub conducerea bașcanului Irina Vlah se evidențiază pe fundalul întregei țări. Aici nu se închid, ci se construiesc noi grădinițe de copii și școli. Oamenii nu pleacă, pentru că în fiecare lună se deschid noi locuri de muncă. Găgăuzii prietenesc și fac comerț și cu UE, și cu Rusia, și cu Turcia. Oare nu este un exemplu pentru toată țara? Găgăuzii sînt bravo”, a declarat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?