Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Nicoleta Nucă își susține prietena moldoveancă la un concurs din România (FOTO)

9 noi. 2016,, 13:30   Showbiz
3353 0

Foto: facebook.com

Moldoveanca Mihaela Chisnencu participă la concursul de muzică din țara vecină „Vocea Românei”, iar recent ea a reușit să treacă în următoarea etapă a acestuia.


Printre susținătorii concurentei se numără și interpreta Nicoleta Nucă, notează NOI.md.

Cele două se cunosc de 14 ani, însă prietenia lor s-a legat abia în liceu. Mihaela a fost cea care a susținut-o pe Nicoleta Nucă atunci cînd ea își încerca talentul la „X-Factor”, acum rolurile s-au schimbat.

„Nico este cea mai bună prietenă a mea. Mi-aș dori ca după acest concurs să facem un duet. Din totdeauna am zis că fiecare va avea parte de momentul său de glorie. Al ei a fost acum doi ani, iar al meu poate fi acum. Vreau să devin la fel de populară ca Nicoleta.

De cînd sînt în echipa lui Smiley, am primit cîteva propuneri de colaborare, însă nu le accept pe durata acestui show, căci vreau să valorific șansa care mi s-a oferit. «Vocea României» e o experiență din care învăț foarte mult, o școală de care nu are parte chiar oricine. Sper ca parcursul meu să fie unul cît mai frumos și mai de durată”, a declarat într-un interviu pentru jc.md Mihaela Chisnencu.





0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?