X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Timofti: Parcursul proeuropean al Moldovei trebuie să avanseze

4 noi. 2016,, 10:00   Politică
3098 9
Тимофти: Проевропейский курс Молдовы должен сохраняться
Foto: presedinte.md

Parcursul proeuropean al Moldovei trebuie să avanseze indiferent de cine va fi ales președintele țării.


Anunțul a fost făcut de președintele Moldovei, Nicolae Timofti, în cadrul unei întrevederi cu ministrul Statisticii şi Implementării Programelor din Republica India, Devaragunda Venkappa Sadananda Gowda, în timpul căreia, printre altele, interlocutorii au discutat subiectul alegerilor prezidențiale în Moldova, relatează NOI.md.

Președintele Moldovei a salutat vizita ministrului indian și a specificat importanța dezvoltării relaţiilor bilaterale, în spiritul Declaraţiei cu privire la principiile de bază şi direcţiile de cooperare între ţările noastre, semnată în 1993, la New Delhi.

Părțile au discutat posibilitatea impulsionării schimburilor comerciale și investițiilor, în contextul în care volumul exportului din Moldova în India a înregistrat o creștere importantă în ultimul an.

Nicolae Timofti a menționat că politica unui stat este expresia concentrată a economiei sale, iar Moldova tinde să se asocieze țărilor dezvoltate și prospere, care oferă o viață mai bună cetățenilor lor.

Vizita ministrului Indiei are loc la iniţiativa autorităţilor indiene şi este prilejuită de aniversarea a 25-a a Independenţei Republicii Moldova, cu scopul de a dinamiza cooperarea bilaterală
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?