Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Prințul Harry și Meghan Markle vor să se logodească

2 noi. 2016,, 12:10   Externe
2429 0

Foto: lenta.ru

Prințul Harry se pare că are planuri mai seriose ca niciodată cu noua lui iubită, Meghan Markle.


Roșcovanul familiei regale este atît de îndrăgostit de actriță, încît acesta i-a prezentat-o deja și tatălui lui, prințul Charles, și cei doi vorbesc deja de logodnă.

Mezinul familiei regale, în vîrstă de 32 de ani, se iubește de cîteva luni în mare secret cu superba brunetă, în vîrstă de 35 de ani.

„Harry este destul de serios în privința ei și ea este foarte serioasă în privința lui. Lucrurile se mișcă foarte repede între ei”, a declarat o sursă.



Însă, planurile lui de a o cere în soție pe actrița, celebră mai ales pentru rolul lui Rachel Zane din serialul de succes „Suits”, s-ar putea să nu fie aprobate de bunica lui, regina Elisabeta a II-a. Și asta, pentru că la scurt timp după ce s-a aflat de relația celor doi, sora vitregă a actriței a făcut dezvăluiri șocante despre Meghan, despre care spune că este o egoistă, care a întors spatele propriei familii după ce a devenit celebră, și că nu este potrivită pentru a fi prințesă, confirmînd că Markle are o relație cu prințul de trei luni.

Și-a dorit de mică să devină prințesă


Meghan Markle, care este divorțată, este acuzată de sora ei vitregă, Samantha Grant (51 de ani),fostă actriță și scriitoare din Florida, că a refuzat să-ți susțină familia. Grant susține că sora ei abia dacă îi mai vorbește din 2008, de când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, deși când au fost mici erau foarte apropiate. Aceasta a povestit că sora ei obișnuia mereu să se uite la enisiunile despre familia regală și tot timpul a avut o slăbiciune pentru Harry. Samantha precizează că Meghan și-a dorit din totdeauna săd evină o prințesă, însă e convinsă că lui Harry nu îi va mai surâde ideea să o ia de soție, când va auzi că actrița este o femeie egoistă și narcisistă. „ Comportamentul ei nu se potrivește clar unui membru al familiei regale”, mai spune sora.

Grant susține că ea și Meghan au același tată, Thomas Markle, un cunoscut regizor de la Hollywood, care în urmă cu ceva timp și-a declarat falimentul din cauza problemelor financiare, car el-au făcut să cadă în dizgrație. Acesta avea datorii de 30.000 de dolari și după ce a declarat falimentul a plecat în Mexic fără a lăsa familiei vreo adresă sau vreun număr de telefon la care să poate să fie contactat.

Doria, mama lui Meghan, care a divorțat de Thomas Markle, când Megan avea doar șase,și-a declarat și ea falimentul, în urmă cu câțiva ani, din cauza unor datorii la carduri de credit, în valoare de 52.750 de dolari, iar actrița nu a vrut să-și ajute nici unul dintre părinți.

„Familia regală va fi îngrozită de cum s-a purtat ea cu familia ei. Adevărul va „ucide” relația ei cu prințul Harry, care nu va mai vrea să se întâlnească cu cineva care îl pune în public într-o lumină așa proastă. Chiar cred că Harry sau familia lui vor vrea să mai fie asociați cu ea după toate astea”, a mai punctat aceasta.

Meghan (35 de ani) este născută în Los Angeles, SUA, însă în prezent locuiește în Toronto, unde se filmează celebrul serial. Ea și Harry s-au cunoscut în luna mai, în Toronto, când prințul se afla acolo pentru a-și promova „Invictus Games”, competiție sportivă a veteranilor de război care au rămas infirmi în urma rănilor suferite. De atunci, Harry „a bombardat-o ” cu SMS-uri și telefoane până a acceptat să se întâlnească cu el. Cei doi se înțeleg de minune, iar fostul fotomodel se declară „cea mai noroscoaă femeie din lume” de când prințul a intrat în viața ei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?